Stimuleringslening

Woningeigenaren kunnen bij gemeente Moerdijk tegen aantrekkelijke voorwaarden geld lenen om hun woning te verbeteren. Het gaat hier om maatregelen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en levensloopbestendigheid.

Er zijn meer gemeenten in Nederland die woningeigenaren regelingen aanbieden om hun huis te verduurzamen. De gemeente Moerdijk is echter de enige gemeente die met de Stimuleringslening drie pakketten tegelijk aanbiedt. Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen bewoners zelf kiezen voor maatregelen die passen bij hun woonwensen; een betere beveiliging, energiebesparing, langer thuis kunnen wonen, of een combinatie ervan. Kortom; het is een compleet pakket.

Voordelen van de regeling
De voordelen van deze regeling zijn onder andere: een beter wooncomfort, een lagere energierekening, de mogelijkheid om langer in het eigen huis te blijven wonen, veilig wonen en een mogelijke verhoging  van de waarde van de woning. Voldoende redenen dus om hiervan gebruik te maken.

Meer informatie over de voorwaarden van de Stimuleringslening is te vinden op: https://www.moerdijk.nl/stimuleringslening.